Water blijft in de vaatwasser staan

Water blijft in de vaatwasser staan

Water blijft in de vaatwasser staan: Programma stopt na 1/2 uur. Water blijft onderin de water blijft in de vaatwasser staanmachine staan. Ik heb zelf al:
– filter onderin verwijderd en schoongemaakt
– gecheckt of het afpomp wieltje kan draaien, dat kan
– heet sodawater laten afpompen. Dat lukt ook redelijk
– de afvoerslang wat anders gelegd
… ik kom er niet uit.

Ik heb een vaatwasser waarvan het indicatielampje blijft knipperen. Volgens de beschrijving duidt dat op verstopte filters of niet goed kunnen afvoeren van het water. Dit heb ik allemaal gecheckt maar is allemaal ok, lampje blijft ondanks dat toch knipperen.

Code 30 – water onder op de bodemplaat.

Onze vaatwasser heeft kuren. Ik denk dat bij het leegpompen er geen signaal komt om verder te gaan met het programma. Tevens komt er een vreemde lucht uit de klep (printplaat?). Bij een programma van 130min stop hij bij ca. 50 resterend.

Inbouwvaatwasser 2007. Blijft pompen en draait programma niet meer. Mogelijk verstopping ergens in het systeem.  Graag een afspraak tussen 13:00-17:00.   Kunt u nog wat met de machine ?

Water blijft in de vaatwasser staan

Waarschijnlijk iets doorgebrand in/bij pomp van Bosch vaatwasser, type S9G1B.

Na het aanzetten van de vaatwasser begint hij kort te pompen. na enige tijd klinken er met tussenpozen 3 piepjes(alarm). Als je de deur open doet knippert het keuzelampje en knippert de onderste van de drie statusledjes. Kunt u ons helpen dit te repareren?

Er is geen vaatwasser die wij niet repareren. Alle merken zijn welkom. Bel gerust voor meer informatie: 0686360040